Kleding & Dresscodes

Het is zover. Jullie gaan een avond naar een feest, club of misschien wel op bezoek bij een ander stel. Maar wat moet je aan? In dit artikel helpen we jullie met de juiste kleding & dresscode tips!

Kleding voor in een club

In een club loopt iedereen er tot ongeveer 23.00 uur gewoon bij zoals in elke andere uitgaansgelegenheid. Een beetje hip, mannen in overhemd of een stoer shirt en de dames in een sexy jurkje of truitje. Een mooie nette spijkerbroek kan best, maar check wel even de voorschriften van de club zelf en draag er dan geen gympen onder. Als het signaal tot omkleden is geweest? Sexy lingerie, jarratels, bodystockings en hakken voor de dames. Voor de heren is een mooie boxershort voldoende. Veel mannen lopen op teenslippers omdat het toch wat ongemakkelijk voelt in je ondergoed met schoenen aan.

Themafeesten

Themafeesten kunnen een streng deurbeleid hebben. Feesten zoals BITCH en Wasteland willen dat je lak, leer of latex draagt. Als er teveel andere stoffen door de outfit heen zitten of je draagt namaak of wetlook, wordt je de toegang tot het feest geweigerd of je nu tickets hebt of niet. Kijk dit filmpje op YouTube om uitleg te krijgen over wat wel en niet mag. Andere kinky feestjes zoals bijvoorbeeld Boudoir Bizarre zijn wat milder qua deurbeleid, al zijn jeans of alleen stof ook daar uit den boze. Voor een andere categorie feesten zoals Caviar de La Nuit of Corto Dimanche zul je het meer bij kant en sexy jurkjes moeten zoeken en voor de heren een kostuum. Op onze pagina Links kun je allerlei geschikte winkels vinden, maar de winkel Pleasurements schiet er voor ons bovenuit. Prachtige jurkjes en lingerie voor veel verschillende soorten themafeesten en in de winkel passen is een ervaring op zich!

Thuisdate

Onze ervaring met thuisdates is dat de kledingstijl vaak overeenkomt met wat je in een club ziet. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe vaak jullie al met het betreffende andere stel, vrouw of man hebt afgesproken. Maar zeker voor de eerste keer zal een ieder zijn/haar best doen er goed verzorgd uit te zien. Er is echter niet altijd een omkleedsignaal, zeker als het een “go with the flow” date is. Zorg dan dat je je mooie setje en goede boxershort al onder je kleding draagt.

 

 

 

 

BDSMStore

Geef een reactie