Fun4Two

De Fun4Two, ook wel ‘de Fun’ genoemd, is zo’n beetje de populairste club van Nederland en kent ook internationaal veel aanzien. Je zult er veel jonge, goed uitziende stellen tegen komen en elk weekend wel toeristen treffen die speciaal voor deze club zijn gekomen. De website en het digitale magazine zijn prachtig en lokten ons zeker naar de geweldig verbouwde boerderij toe. De prijs is vergelijkbaar met die van de Fata Morgana, voor iets meer dan 100 Euro op vrijdag en zaterdag heb je een all-inclusive lekkere avond. De Fun kent wel een lidmaatschapsmodel, waardoor je je volgende bezoek iets minder kwijt bent.

Op een zaterdag kun je het best vroeg gaan, want er staat nog voor de hekken opengaan al een rij met auto’s te wachten tot je kunt parkeren. Dit geeft een beetje gek gevoel, want de auto’s parkeren in de berm aan de overkant naast elkaar en je kijkt dus even in de auto van degene naast wie je straks misschien wel ligt te sexen. Dat gebeurt je in de dagelijkse file doorgaans niet 😉 Ook als je de auto hebt geparkeerd ontstaat er al snel een rij tot buiten. Dat is dan weer het negatieve effect van het lidmaatschapsmodel, er zijn altijd wel nieuwe mensen die daarvoor nog moeten registreren en binnenkomen duurt daarom wat langer dan bij andere clubs. In die rij ervaren wij altijd weer dezelfde grappige ongemakkelijkheid, maar het kan ook wat sfeerverlagend werken. Je staat immers in het volle licht, veelal luchtig gekleed in de kou te wachten. Binnengekomen kun je je boven omkleden in een aantal ruimte kleedkamers met wat grotere kasten dan je in andere clubs zult vinden. Je kunt vanaf de eerste verdieping direct de gang op naar de playrooms, maar dat doet eigenlijk bijna niemand. Eerst naar beneden waar de voormalige boerderij nu ruimte biedt aan een dansvloer, een bar, een lopend buffet, een rookruimte en zitplaatsen. Op de dansvloer is het eigenlijk altijd druk en gezellig. Toch krijgen wij in de Fun wel bij elk bezoek  het ‘zien- en gezien worden’ gevoel. In elke club doen de gasten moeite om er mooi uit te zien, make-up, kleding, zonnebank, mooie boxershorts en sexy lingerie. Maar bij de Fun lijkt die lat nog wat hoger te liggen. Als in de swingerswereld over Ken & Barbie looks wordt gesproken is de Fun wel de plek waar je ze gaat vinden.

Voor de een hilarisch, voor ander tenenkrommend maar rond 23.00 uur draait de DJ steevast het liedje ‘uit de kleren’. Een soort libido-verlagend maar wel lach-verhogend carnavalshitje als teken dat het tijd is om je om te kleden. Daarna hebben wij bij de Fun altijd wat moeite om onze draai te vinden. Zoals al in de beoordeling was te zien vinden wij de playrooms, oftewel de ruimten waar je sex kunt hebben, wat minder prettig. Op de eerste verdieping is het een gangenstelsel naar meerdere kleine kamertjes. Veel van deze kamers zijn behoorlijk open. Een groot bed bevindt zich zelfs letterlijk in een lange doorloop waar iedereen voortdurend langsloopt of even naar je blijft kijken. De fijnste kamer is misschien wel een soort bedstee met een grote hartvormige ingang, maar ook daar lopen voortdurend mensen langs om even naar binnen te kijken. Waar we in andere club weinig last hebben van kijkers omdat ze wat minder opvallen haalt het ons hier vaak uit ‘de mood’. Dit komt ook omdat er op de gangen vaak mensen staan te praten over koetjes en kalfjes ipv dat ze zich mengen in het spel op de matrassen. Met een klein houten trappetje kom je op de oude hooizolder van de boerderij, nu de orgiezolder genoemd. Het is echt een zolder met een laag plafond dus om je plek te vinden zul je moeten kruipen langs en soms letterlijk over andere stellen. De andere kant van de eerste verdieping trekt ons meer aan. Daar is de roze buurt in Amsterdam nagebootst in kleine kamertjes en gangetjes. Je vindt er kleine huisjes die je kunt afsluiten, een BDSM kamer en een kleine donkere ruimte. Op deze gang hebben we ons een aantal keren wel vermaakt.

Waar de Fun4Two in uitblinkt is hun wellness gedeelte. Naast een fijn bubbelbad, veel douches en een grote sauna vind je er een zogeheten Tantra ruimte. In deze ruimte hoor je geen muziek en kun je in meerdere met gordijnen afsluitbare ruimten genieten van elkaar met massageolie onder een sterrenhemel van kleine lampjes. Wees wel op tijd, want deze ruimte ligt al snel vol.

We kunnen de Fun zeker aanraden voor zowel beginners als ervaren swingers, maar houd er rekening mee dat het publiek wellicht iets minder toegankelijk en aanspreekbaar is dan in een van de andere clubs die we reviewen. Ook zul je even moeten zoeken naar een fijne plek waar je sex kunt hebben, samen of met anderen. De tantra-ruimte is een aanrader.

Wellicht zal niet iedere bezoeker dit met ons een zijn, maar wij vinden de normale sex kamers in de Fun wat minder spannend. In onze review lees je waarom.

Net als de Fata aan de hoge kant, maar na je eerste bezoek kun je lid worden en is je volgende bezoek direct voordeliger.

Het publiek is wat jonger en er heerst meer dan in een andere clubs een zien & gezien worden sfeer. Iets minder toegankelijk.

Een gezellige dansvloer en doorgaans een DJ die populaire muziek draait. Boven is de muziek amper tot niet te horen, wat de spannende geluiden ten goede komt.

Ruime keuze, prima buffet en alle dranken zijn aan de bar te krijgen

Hoewel het zwembad wat aan de kleine kant is, heeft de Fun4Two een prachtige grote sauna en een unieke ‘Tantra’ ruimte.

Geef een reactie