Spontane ontmoetingen

Op een andere doodgewone plek een ander Swinger stel tegenkomen? Of die unicorn treffen zonder daarvoor de datingsites te gebruiken? Het is heel onwaarschijnlijk, maar het kan natuurlijk gebeuren. Het is ons inmiddels toch al meer dan eens gebeurd dat we een ander stel tegenkwamen waarvan we direct tegen elkaar zeiden: Swingers! Het ligt natuurlijk ook door de omgeving waar jullie je gaan bevinden, want deze momenten hadden wij niet in de rij bij de supermarkt. Daarnaast is het ook weer niet zo dat er buiten de clubs en feestjes om locaties aan te wijzen zijn waar jullie andere nieuwsgierige mensen kunnen treffen. Wat dat betreft kunnen we nieuwsgierige stellen alleen maar aanraden de stap te zetten en een club, feestje of date gewoon eens te proberen!

Sauna

De eerste keer dat we zeker wisten dat een stel interesse in ons toonde terwijl we niet in een parenclub of op een speciaal feestje waren was in de sauna. Aan de andere kant van het zwembad werden we allebei uitgebreid bekeken en besproken met een flirterige blik. Hoewel er absoluut geen ‘stereotype swinger’ bestaat durven we wel te stellen dat je na wat ervaringen gedrag en bepaalde blikken wel gaat herkennen. In alle reguliere sauna’s is fysiek contact verboden, dus veel verder dan wat flirten of contact leggen zul je daar niet komen. Lijkt het jullie spannend om in een sauna verder te kunnen gaan? Dan is daar ook een geschikte locatie voor te vinden in onze reviews.

Een ‘normaal’ feestje

Op dance-feestjes lijkt iedereen wat liever, leuker, aardiger voor elkaar. Dat komt ongetwijfeld ook omdat er op dit soort feestjes nu eenmaal wat meer geestveruimende middelen worden gebruikt. Maar met wat ervaring op zak voel je snel genoeg aan met welke intentie anderen jullie aanspreken. Een zin als: “jullie zijn zo leuk samen” gevolgd door een flirterige aanraking of knuffel op de   dansvloer geeft wel een aardige indicatie. Ga er niet blind van uit dat je met gelijkgestemden te maken hebt, maar vraag bijvoorbeeld naar wat voor feestjes ze nog meer gaan. Komen daar antwoorden als Bitch, Wasteland, Crazyland, Boudoir, Kinky on the Beach, Be Priviledged of Little Sins uit? Grote kans dat je verder kunt flirten..

Kans vergroten?

Deze blog schreven wij omdat het een herkenbaar fenomeen is voor swingers. Als je eenmaal hebt ervaren hoe het is om als stel te flirten in plaats van alleen dan gaan jullie het flirtgedrag ook herkennen als dat in een onverwachte setting op jullie pad komt. Maar voor nieuwsgierige mensen zouden we het niet aanraden te hopen op zo’n ontmoeting. Om andere geintresseerden mensen tegen te komen zul je de stap naar een club of feest moeten zetten en die eerste stap valt echt reuze mee!

 

Geef een reactie