Middelen

We hebben lang getwijfeld of we deze blog moesten schrijven. Het is namelijk nogal een delicaat onderwerp waar ook onder swingers de meningen over zijn verdeeld. Toch zijn we van mening dat het bij het volledige pakket aan informatie hoort om ook hier iets over te publiceren. Swingen is een spannende activiteit en mensen hebben soms iets nodig om de drempel te verlagen en/of het plezier te verhogen. We gaan zelf geen uitspraken doen over wat we zelf wel of niet doen tijdens het swingen. Als je onze stories leest weet je in ieder geval dat we nadien nog scherp genoeg zijn om de spannende belevenissen te reproduceren. Daarnaast zullen we in dit artikel ook geen mening vormen. We willen informatief zijn en advies geven om veilig te blijven genieten van de mogelijkheden die swingen jullie kan bieden!

Een beetje loskomen…

Daar sta je dan, in een parenclub in je ondergoed aan de bar. Jullie hebben ruim 100 Euro betaald en je kunt daarvan gerust een sterk drankje gebruiken om een beetje los te komen. Helemaal niet gek natuurlijk en heel gebruikelijk. Teveel alcohol is echter niet verstandig. Een ervaring in een club kan al spannend genoeg zijn, zeker als het ook komt tot een avontuur met anderen. Prestatieproblemen bij de heren komen dan nog wel eens voor en een drankje teveel zal daar zeker niet bij helpen.

Alleen alcohol?

In een club meestal wel. Je zult er echter net zoveel mensen onder invloed van iets anders treffen als in een discotheek op zaterdagavond. XTC en/of GHB zijn de veelvoorkomende drugs bij swingers. De reden daarvoor is redelijk simpel, ze werken positief op de sexuele opwinding en het geluksstofje serotonine. Hier schuilt ook het risico in…met dat pilletje op lijkt iedereen om je heen lief en leuk, maar was dit stel ook een match voor een avontuur als jullie nuchter waren geweest?

Thuisfeestjes of dates

Op een date met een ander stel of op een thuisfeestje met meerdere mensen zul je al snel meer gebruik van geestverruimende middelen aantreffen. XTC wordt liefkozend snoep genoemd en sex onder invloed wap of wappen. Je komt deze termen dan ook wel veel tegen op datingprofielen. Ook als je wordt uitgenodigd voor een ‘trance’ feestje moet je er rekening mee houden dat dit niet betekent dat de laatste cd van Armin of Tiesto gedraaid gaat worden. Deze term is vergroeid geraakt met gebruik van middelen. Amerikaanse swingers die de term 420-friendly gebruiken bedoelen ook dat ze drugs, veelal marihuana, gebruiken tijdens de date. En als je denkt dat alleen jongeren slagroompatronen kopen voor een ballon lachgas dan heb je het mis…op veel thuisfeestjes worden de ballonnen gebruikt om even samen op een relatief onschuldige manier een klein ruimtereisje te maken.

Anti-drugs?

Zijn jullie tegen het gebruik van drugs? Of willen jullie het zelf niet gebruiken, maar maakt het jullie niet uit als anderen dat wel doen zolang ze niet veranderen in plafondstaarders? Vermeld dit dan duidelijk op jullie datingprofiel en/of maak het subtiel kenbaar bij een date of ontmoeting. Er zijn feestjes waar drugs absoluut niet is toegestaan en waar stellen die dat wel doen niet welkom zijn. In onze reviews kun je deze feesten ook vinden.

Pro-drugs?

Gebruiken jullie wel eens samen iets? Blijf scherp genoeg om veilige sex te hebben en hanteer de juiste doseringen en veiligheidsmaatregelen die je kunt vinden op www.drugsinfo.nl

 

 

Geef een reactie