About

Wij zijn Tom en Nova. Dertigers, met kinderen. En we zijn swingers, hoewel als we dat zo opschrijven het toch nog gek klinkt. We staan open voor sex met anderen op spannende avonden en in clubs omdat het ons gezamenlijke intieme sexleven verrijkt en aanvult. We zijn stapelgek op elkaar en zijn hier niet mee begonnen omdat ons sexleven was ingedut, integendeel. We zijn wel eens jaloers, swingen gaat niet altijd van een leien dakje. Maar we zijn er trots op dat we dit samen durven, elkaar gunnen en mogen beleven. We willen eerlijk, inspirerend, opwindend maar ook kwetsbaar schrijven over onze ervaringen.   X Nova en Tom

We besloten tot het oprichten van deze site omdat we vonden dat er maar heel weinig informatie te vinden is over de swingerslifestyle voor beginners. Als je ons wilt helpen deze site in de lucht te houden, gebruik dan onze links naar SDC als je daar een lidmaatschap wilt proberen of de links naar de erotische lifestyleshops als je op zoek bent naar een outfit voor een spannende avond!

Alvast bedankt!

Wil je ons een vraag stellen? Uitnodigen voor een spannend feest waar we iets over kunnen schrijven of willen jullie een eigen SwingerStory insturen voor op deze site? Neem contact met ons op via de mail of via Twitter en Instagram. Op deze kanalen zullen we ook regelmatig leuke artikelen uit de lifestyle zullen plaatsen en andere links met jullie delen!