De eerste keer

Jullie hebben onze blogs ‘Wat is swingen?’ en ‘Swingen proberen’ gelezen en hebben besloten dat jullie de stoute schoenen een keer aan gaan trekken? Spannend!

Op deze speciale pagina over de eerste keer swingen, een date met anderen, een erotisch feest of een parenclub hebben we de verschillende artikelen die daarover gaan voor je op een rijtje gezet. Hier vindt je de meest geschikte clubs met reviews, ons eigen verhaal over de eerste keer en de juiste links om je te oriënteren met do’s & dont’s.

Misschien beginnen jullie liever eerst met een erotisch getint feestje, maar weten jullie niet zeker waar je die kunt vinden? We zetten ze hier voor je op een rij en bespreken onze ervaringen!

girl-2211717_1280

Liever eerst een stel, vrouw of man vinden met wie het klikt voor jullie de stap durven te zetten? Wellicht voelt het beter om van tevoren al mensen te vinden met wie het klikt en met wie jullie een avond kunnen plannen? Of is een swingersclub een stap te ver en daten jullie liever thuis met anderen? Hier kun je ons verhaal lezen over hoe wij ons samen als stel inschreven op een datingsite!

Geprikkeld door dit verhaal? Zin om eens rond te kijken op zo’n site? Wordt dan lid van SDC om gemakkelijk andere mensen met dezelfde fantasieën te leren kennen!

Geen idee wat jullie aan gaan trekken en benieuwd naar de dresscodes? Lees hier onze tips over kleding voor zowel hem als haar!