De eerste keer…

We hadden er natuurlijk al maanden over gepraat. Een keer samen naar een parenclub. Gewoon om het te ontdekken. Er hoefde niets te gebeuren, maar mensen zien en horen sexen terwijl je daar zelf ook bezig bent leek ons ontzettend opwindend. De fantasie was geboren toen we eens in een privésauna waren geweest en we door een heel dun scheidingswandje hoorden hoe een stel heftig bezig was. Een paar maanden oriënteren volgde. Een beetje op de sites kijken van de bekendste clubs, Fata Morgana en Fun4Two en samen fantaseren hoe dat zou zijn. Ook keken we naar deze fragmenten van Lauren en de liefde om een beeld te krijgen hoe zo’n club eruit zou zien. In een gekke bui waren we op een donderdagavond naar het cafe Sameplace geweest in Amsterdam. Dat was voor een beginnend koppel misschien een beetje veel van het goede zoals je in onze review kunt lezen en dus waren we na twee cola daar weer weg, maar de nieuwsgierigheid werd er niet minder om.

Op een vrijdagavond in het voorjaar waren we zover. Allebei nog hard gewerkt, naar huis gehaast en te zwaar gegeten. In onze tips komen we hier zeker nog op terug.  We kozen voor de Fata Morgana. Met in een tas ons op dat moment mooiste setje lingerie, een knappe boxershort en alle moed die we konden verzamelen reden we richting deze grote en bekende club in Muiden. Wegafzettingen en verkeersregelaars probeerden ons nog op andere ideeen te brengen, maar dat lieten we niet gebeuren. We hadden hier tenslotte al maanden naar uitgekeken.

Een lange oprijlaan, afgeschermd door heggen en dan een mooie entree met een rode loper. “Nova?, weet je het zeker schat?”  “Ja zegt ze resoluut. We zijn zover gekomen, nu gaan we naar binnen ook. Het is nog rustig in de club als we binnenkomen. Bij de kassa rekenen we ruim 100 Euro af, maar daar zit alles bij in. Drankjes, een lopend buffet, hapjes, toegang tot de sauna en het zwembad en natuurlijk alle speciale ruimten in de club. Het eerste uur kunnen we nog even in onze uitgaanskleding naar binnen. Het is best druk voor een vrijdagavond. De club bestaat een x aantal jaar en daarom is er een speciaal feest. Het publiek is gemengd. We zien mensen in de leeftijd van twintig tot vijftig. Het bijzondere is dat iedereen zijn uiterste best heeft gedaan er goed uit te zien. Wat we al op de filmpjes hebben gezien bleek waar, van een Jambers-achtig publiek is totaal geen sprake. Natuurlijk is er een onderscheid tussen een paar Barbie & Ken-achtige getrainde (en verbouwde) lichamen en mensen die er wat meer gemiddeld uit zien, maar niemand oogt onverzorgd. Bovendien is iedereen vrolijk, gemoedelijk, lief zelfs. Er wordt gelachen, groepjes mensen lijken elkaar te kennen en de dansvloer is vol. Pop en House-muziek klinken door de speakers terwijl de eerste mensen in sexy setjes voorbij komen lopen. We drinken snel een borrel en besluiten dat we niet gaan wachten tot we de laatsten zijn en gaan ons omkleden. In een veel te klein kluisjes proppen we onze kleding die we voor vertrek nog zo zorgvuldig hebben gestreken. In ondergoed lopen we wat onzeker terug de dansvloer op. Even acclimatiseren, wat drinken, rondkijken…maar al snel verdwijnt de onzekerheid en het ongemak. Het is net zoals in de sauna waar je na vijf minuten volledig gewend bent aan het naakt rondlopen. We nemen nog maar een drankje om een beetje los te komen en voor we het weten staan we lekker op de dansvloer in de drukte. Daar met elkaar staan dansen is op zich al een bijzondere en spannende ervaring. Stellen kijken naar elkaar, flirten een beetje, hier en daar wordt gezoend en aangeraakt. Wij dansen dicht tegen elkaar aan en genieten van de muziek en de sfeer. Na een tijdje besluiten we het zwembad in te gaan. Het is een heerlijk warm bad waar al meerdere stellen in liggen. Ook zien we er een man met twee vrouwen. Er hangt een bordje dat er geen sex in het zwembad is toegestaan, maar aan die regel houdt niemand zich. Dat kun je natuurlijk onhygienisch vinden, maar wij hebben daar geen last van. We genieten een tijdje van elkaar in het bad.

Na enige tijd komt er een stel naast ons in bad. Ook zij lijken zich niet aan de regel op het bordje te houden. Na weer even gedanst te hebben zien we dat het stel ook weer in onze nabijheid is. Fata Morgana is een grote club met maar liefst drie verdiepingen, we besluiten boven een rondje te gaan lopen. We gluren een tijdje bij de zogeheten orgiekamer. Het oogt en klinkt opwindend. We zien in het schemerlicht meerdere mensen sex met elkaar hebben. Dit hebben we allebei nog nooit gezien, maar het voelt op geen enkel moment vreemd. Het is geil. Het is echt. Het is grenzeloos en schaamteloos. Het lijkt sex zoals het is bedoeld. Achter ons verschijnt het stel van het zwembad en de dansvloer. Een aantrekkelijk stel, dertigers, sportieve types. “Gaan jullie niet naar binnen?” vraagt de mannelijke helft van het stel lachend. We zeggen dat het al vol is en dat er geen plek is. Dat is geen slechte smoes. Er is werkelijk geen ruimte over om te liggen, overal liggen mensen. Maar precies op dat moment vertrekken vier mensen. “Kom op joh, gewoon naar binnen en ergens liggen, komt goed”. Hier komen we niet meer onderuit. We besluiten inderdaad maar te gaan liggen en wat ongemakkelijk lachend zoenen we wat op onze handoeken. Het stel ligt naast ons en lijkt meer ervaring te hebben. Ze hebben heftige sex naast ons. Ook wij zijn inmiddels verder dan het zoenen en knuffelen. Opeens voelt Nova een hand die haar hand vastpakt. Het is de hand van de vrouw van het stel naast ons. Tom ziet het en raakt opgewonden. Wat nu? We hebben eigenlijk afgesproken alleen sex met elkaar te hebben, maar dit voelt wel heel spannend…

De handen van Nova en de vrouw naast ons strelen elkaar. Er wordt gezoend en gestreeld. Opeens zijn we beland in een spel met zijn vieren. Opwinding wint het van lichte jaloezie als we elkaar met de ander bezig zien. Op deze innerlijke strijd die je soms kunt voelen tussen gunnen en jaloezie (zeker bij de eerste keer) gaan we in onze blogs dieper op in. 

De strelingen zijn fijn, rustig en opwindend. Het spel breidt zich uit tot orale sex tussen ons vieren. Als het stel iets verder lijkt te willen gaan trappen we op de rem. Ze reageren enorm respectvol en rustig. Terwijl we nog even verder gaan mengt zich zelfs nog een extra vrouw in het spel met wat aanrakingen en strelingen. We weten eigenlijk niet goed wat ons overkomt. Het is lekker, spannend, maar toch ook nog een beetje gek. Op een andere plek in de club praten we nog wat na met het stel. Ze hebben inderdaad wat meer ervaring, maar kunnen door hun gezinsleven ook niet elk weekend in een club zijn. We hebben nog een leuk gesprek met elkaar, maar toch voelt het wat ongemakkelijk. Het is inmiddels tegen vier uur en de club gaat dicht. In de auto terug zijn we euforisch. Over de club, de mensen, de atmosfeer en natuurlijk de ervaring. “Ja…dit is wel wat voor ons Tom”, zucht Nova. We zijn het roerend eens. Die nacht hebben we nog waanzinnige sex met elkaar en dat is misschien wel het mooiste wat swingen ons brengt. Swingen blijkt ons de mogelijkheid te geven om fantasieën en herinneringen samen te laten smelten en die combinatie brengt ons als we weer intiem samen zijn enorm veel. Daar zullen we de komende blogs nog veel over schrijven!

Geef een reactie