Darkroom

Het is vrijdagavond en we hebben zin om iets spannends te doen. Zoals jullie in onze tips kunnen lezen vinden wij het leuk als we er een paar weken naar uit kunnen kijken. Natuurlijk is het voor iedereen persoonlijk, maar voor ons is 1x in de maand een swingersavond precies goed en kunnen we de andere weekenden soms een normaal feestje doen, in de swingerswereld ook wel een horizontaal feestje genoemd, of lekker relaxen en samen van elkaar genieten in de intimiteit van je eigen slaapkamer. Het was al weer even geleden en we keken op internet waar we heen zouden gaan. Via de datingsite waar wel al eerder over schreven zagen we dat er wel wat koppels naar de Fata Morgana zouden gaan. Even op de site kijken naar het thema, je wilt wel weten op wat voor avond je binnen komt en op vrijdag zijn er in vrijwel elke club speciale thema’s. Zo hebben de wat kleinere clubs op vrijdag soms een gangbang night of bdsm / kinky thema en dat is toch even schrikken als je dat van tevoren niet weet. Het bleek die avond de Extreme Darkroom Night te zijn. Volgens de website waren daarbij alle ruimten net even wat donkerder dan normaal. We besloten de gok te wagen en af te reizen naar Muiden.

Op vrijdagavond gelden ook in veel clubs andere kledingvoorschriften. Waar je op zaterdag eerst nog even tot een uur of 23.00 uur in je uitgaanskleding kunt dansen of rondlopen is het op de vrijdag veelal de bedoeling direct in je lingerie en boxershort naar binnen te gaan. Inmiddels zijn we eraan gewend en zo zitten we al snel in ondergoed aan de bar.

Na wat drankjes en wat met andere stellen te hebben gepraat besluiten we eens te gaan kijken hoe dark een darkroom night nu eigenlijk is…Zodra we de eerste verdieping op komen moeten onze ogen echt wennen aan het donker. We houden elkaar vast. Wow, dit is echt “dark”. Alle sfeerverlichting is gedimt en we hebben al onze zintuigen nodig om alleen al de weg te vinden in de gangen van de club. Het geeft direct een andere spanning. Waar je normaal nog iets meer kritisch kijkt wie je aanraakt en waar je eigen handen of benen liggen, lijkt het in het donker allemaal wat minder uit te maken. We beleven een spannend uurtje met een ander stel die we beneden aan de bar hebben ontmoet. We blijven bij onze afspraken die we op dat moment hebben, geen fullswap, we houden het bij softswap maar we kunnen elkaar amper zien. Om te weten wat de ander voelt of beleeft moeten we in elkaars oor fluisteren en vragen wat er gebeurt. We vertellen elkaar wat we aan het doen zijn. In het lichte schemerlicht is het een beetje te zien. We besluiten even het bad in te gaan. Daar moeten onze ogen weer wennen aan het licht en al snel besluiten we; de avond is nog niet klaar. Nu we hebben ervaren hoe het is om in een darkroom-light te durven zijn, willen we ook de echte darkroom eens proberen. Een ruimte waar het werkelijk pikkedonker is en je op de tast een plekje moet vinden op de bedden. We hebben heerlijke sex met elkaar, maar al snel zijn we daar niet meer met zijn tweeen. Andere stellen komen ook naast ons liggen en handen voelen overal. In een van onze blogs schreven we over het toch wel wat vreemde taboe op bisexualiteit bij mannen in de swingerswereld. Waar vrijwel alle vrouwen bij het swingen wel op zijn minst bedroom-bi lijken te zijn is dit voor mannen toch nog minder geaccepteerd. In een darkroom lijkt die schaamte weg te vallen. We voelen met onze handen beiden aan zowel mannen als vrouwen en het is een enorm opwindende ervaring. Voor andere mannen lijkt de schaamte hier ook weg te vallen. Veel verder dan wat voelen en strelen gaat het in de darkroom voor ons niet omdat voor andere sexuele handelingen je toch even iets meer wilt zien van de ander, maar het is zo spannend om dit mee te maken dat we allebei tot een heftig hoogtepunt komen in de duisternis. We zijn nog enkele keren terug geweest in de darkroom en ook in andere darkrooms maar met wisselend succes. Op deze avond was het waanzinnig spannend, maar we hebben ook latere avonden meegemaakt waarbij mensen de duisternis een excuus vonden om zich op te dringen. Wat dat betreft is een darkroom niet aan te raden voor een eerste keer en gaan wij er ook niet bij elk bezoek zomaar naar binnen. Let goed op wat je doet in een darkroom en maak duidelijke afspraken met elkaar hoe je je daar binnen gaat gedragen. Ook als niemand je kan zien moet respect voor elkaar het belangrijkste goed zijn. Have fun!  

Geef een reactie