Party Players

PartyPlayers is een grote club in Lelystad die maar liefst alle dagen in de week geopend is. Het gekke van deze club is dat hij een beetje aan je aandacht kan ontsnappen aangezien de Fata en de Fun toch vaak in een adem worden genoemd als de grote clubs in Nederland. PartyPlayers is echter een club waar je in kunt verdwalen.

Het is raadzaam om even op de website van de club te kijken, zodat je weet wat het thema is en tot hoelaat de club is. Wij zijn zelf op meerdere dagen geweest. De woensdag lijkt soms een drukkere avond te zijn dan de vrijdag of zaterdag, maar daar zal de entreeprijs een aandeel in hebben. Als je als stel na 20.00 uur binnen komt (de club is op woensdag tot 01.00 uur open) betaal je slechts 30 Euro. Maar ook op de zogeheten ‘Friends with Benefits’ zaterdagavond kun je samen met een ander stel voordelig naar binnen. Op een drukke (thema)avond moet je rekening houden met een klein stukje lopen vanaf een parkeerterrein. Ben je op tijd, dan kun je bijna voor de deur parkeren.

Na het betalen van de entree en het verkrijgen van een kluissleuteltje moet je je of omkleden nabij de kleine dansvloer (de club heeft twee dansvloeren) of even een stukje door de club lopen om in de tweede kleedkamer te komen. Er hangt altijd een gemoedelijke sfeer en een uniek onderdeel is het winkelgangetje van Extase erotische partykleding. Er kan altijd een gezellig praatje vanaf met de verkoopster en haar man. Waar het restaurant wat minder uitnodigend oogt als het buffet in Fata or Fun, worden hier al vroeg op de avond lekkere hapjes rondgebracht. In PartyPlayers kun je al snel een gemoedelijk kroeg-achtig sfeertje ervaren, iets wat in de andere clubs niet altijd lukt. Het publiek is toegankelijk, vriendelijk, open en in balans. Op bijna alle avonden mogen er single heren (en natuurlijk dames) in de club komen maar de club houdt goed rekening met de verdeling. Zoals gezegd vind je bij de bar een kleine dansvloer, maar de DJ ontbreekt helaas op veel avonden. Rondom de dansvloer zijn een aantal open en gesloten ruimten te vinden waar je het spannend kunt maken met elkaar of met anderen. Via het winkelgangetje kom je in een mooi verlichte ruimte met sauna, kamers die slechts zijn gescheiden door gordijnen waar je doorheen kunt voelen en een aantal douches. De club heeft een kleine yakuzi en een groot zwembad. Dit grote zwembad heeft een prachtig uitzicht op een tweede, grotere, dansvloer, maar deze dansvloer is alleen in gebruik op drukbezochte thema-avonden of feesten. Wat dieper in het gangenstelsel van de club vindt je een darkroom, meerdere afsluitbare speelkamers, een aantal kleine kamers met en zonder gordijnen en een fijne warme ruimte waar de bedden rondom een (gas)haard zijn gelegen.

Wat opvallend goed werkt in de club is het handdoekensysteem. Doe je de deur van een ruimte dicht, dan heb je geen behoefte aan gezelschap en blijft de deur ook dicht. Hang je er een handdoek tussen? Dan geef je daarmee het signaal dat je open staat voor een man, vrouw of stel die zich bij jullie mag voegen. Waar in veel clubs toch nog wel eens op de deur geklopt wordt als de deur op slot zit, lijken de bezoekers in PartyPlayers zich keurig aan deze gedragsregel te houden.

De grootte van de club kan zowel positief als negatief uitpakken. Als het druk is, dan is het fijn dat er zoveel ruimten zijn om te kijken en bekeken te worden. Als het rustig is, dan blijkt het soms lastig om net dat ene stel waar je wellicht contact mee wilde maken weer terug te vinden in het gangenstelsel van de club. Het is echter absoluut de moeite waard om een keer naar PartyPlayers te gaan. Willen jullie deze club voor een eerste ervaring gebruiken? Kies dan een drukbezochte avond of themafeest.

Heel veel keuze in kamers. Een groot rond bed rondom een open haardvuur, afsluitbare kamers, open kamers, kamers met ramen, bedden met gordijnen ertussen en een darkroom

Voordeliger dan de meeste clubs, met leuke acties zoals de  friends with benefits actie. Ook korting met je SDC bracelet.

Divers gezellig publiek, maar wat rustiger dan bijv. Fata of Fun. Anders dan bij een aantal andere clubs mogen hier vrijwel alle avonden ook single mannen komen.

 

Van R&B tot EDM. Wel eens op een zaterdag meegemaakt dat de DJ een tijdje pauze had en dat Spotify aanstond. Kan beter en meer sfeermuziek.

Minder goed dan bij bijv. Fata of Fun. Wel worden er bitterballen rondgebracht!

Een heel fijn zwembad en daarbij nog een losstaand bubbelbad, sauna en grote rookruimte.

Geef een reactie